+31 (0)575 551 582 |
|

Verhuur

Wilt u ook het echte kampeergevoel beleven, maar dan met alle luxe en comfort van thuis? Dan is een verblijf in een van de chalets echt iets voor u. 

De luxe chalets zijn gelegen op de mooiste plekken van het park, aan de rand van het bos. Vanuit uw chalet loopt u zo de natuur in. 

De chalets zijn geschikt voor 6 personen en voorzien van alle luxe. Stelt u zich eens voor... 's Ochtends opent u de grote schuifpui naar uw eigen terras waar u heerlijk in alle rust kunt genieten van een heerlijke kop koffie en uw ontbijt. Dat wilt u toch ook eens beleven?

Uw chalet is voorzien van een ruime en moderne woonkamer waar u heerlijk kunt genieten en samen kunt zijn met uw vrienden of familie.

In de open keuken kunt u de heerlijkste maaltijden bereiden terwijl u uw kinderen in de woonkamer in de gaten kunt houden. Heeft u geen zin om af te wassen? Geen probleem! De chalets beschikken over een vaatwasser.

In de slaapkamers vindt u comfortabele bedden die u de welverdiende nachtrust geven. Om te douchen kunt u gewoon in uw chalet blijven, want deze beschikt over een badkamer met wastafel, inloopdouche en een separaat toilet.

Kortom, luxe en comfort gelegen aan de rand van het bos... Dat wilt u niet missen!

Virtuele tour chalet

Online boeken

Chalet foto 1   Chalet foto 2
Chalet foto 3   Chalet foto 4
Chalet foto 5   Chalet foto 6