Coronavirus informatie: 

Recreatiebospark de Reehorst volgt de laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid op de voet. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor Recreatiebospark de Reehorst voorop.

De afgegeven adviezen en richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD volgen we nauwlettend, zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Wij volgen hun adviezen strikt op. De richtlijnen kunnen teruggevonden worden op de website van het RIVM (www.rivm.nl).

Via deze weg willen wij u informeren over de huidige situatie rondom het Coronavirus (COVID-19):

Kamperen:

  • Om het persoonlijke en fysieke contact tussen gasten en medewerkers te beperken zijn er een aantal maatregelen getroffen. Zo spreken wij af geen handen te schudden of bij begroeting enig lichamelijk contact te hebben. Bij aankomst op het park dient u alle aanwijzingen op te volgen. Dit houdt in dat er van iedere standplaats maar één volwassen persoon de receptie mag bezoeken. Houdt onderling hierbij de door het RIVM gegeven minimale afstand van 1,5 meter aan! Wij raden u aan om de betaling voor aankomst te voldoen. 
  • Wij hebben extra hygiëne maatregelen m.b.t. de schoonmaak van het sanitaire gebouw. Daarnaast is er zowel buiten als bij de ingang van het sanitaire gebouw een desinfectie dispenser te vinden. Wel is het belangrijk om aan te geven dat de eerste verantwoording bij u zelf ligt als het gaat om het nemen van voorzorgsmaatregelen, voor u en alle medegasten. Wij roepen u op om ook de nodige persoonlijke maatregelen te nemen zoals bijv. het dragen van een mondkapje, het gebruik van desinfectiemiddel en het meenemen van uw eigen handdoek om eventuele overdracht zo ver als mogelijk te voorkomen! 

Chalets:

  • Heeft u een eigen chalet op één van onze kavels of heeft u een chalet via ons of één van de touroperators gehuurd? U bent met de geldende maatregelen van harte welkom.
  • Onze chalets zijn ruim opgezet van binnen en buiten en bieden u uw eigen plek.
  • Bij de schoonmaak van de chalets worden de meest voor de hand liggende contactpunten extra gedesinfecteerd (zie, klinken, wc, douche etc.)
  • Bij het inchecken willen wij u vragen om 'alleen' naar binnen te komen.

Horeca: