Over ons

Gastvrijheid en vakantieplezier staan bij ons centraal! Wij streven er dan ook elke dag naar dat u kunt genieten van u kampeerplaats of gehuurde chalet.

Ruime kampeerplaatsen

Genieten van een heerlijke kop koffie voor uw caravan of tent... Heerlijk! Onze ruime kampeerplaatsen bieden u alle comfort en privacy die u tijdens uw vakantie nodig heeft. Op steenworp afstand van uw kampeerplaats vindt u alle faciliteiten, zoals sanitaire voorzieningen, speeltoestellen en nog veel meer. 

Wilt u wat langer genieten?

Dan is de seizoen- of jaarplaats echt iets voor u. Zo kunt u extra voordelig vakantie komen vieren in de prachtige Achterhoek wanneer u dat maar wilt. Maak kennis met onze achterhoekse gastvrijheid.

Nóg meer comfort!

Wilt u het echte kampeergevoel beleven, maar met alle comfort van thuis? Op het recreatiepark vindt u diverse chalets. Vanuit uw chalet loopt u zo de bossen in om te genieten van de prachtige natuur. 

Heel veel vakantieplezier!

Zwemmen, klimmen en klauteren... Het kan en mag allemaal! Op het recreatiepark vindt u o.a. een kinderzwembad en een grote speeltuin. Voor de kampeerders zijn er kwalitatieve sanitaire voorzieningen met douches en kindersanitair. Heeft u geen schone kleren meer? Geen probleem! Achter onze receptie is er een kleine wasserette. 

Ontdek de prachtige omgeving...

Houdt u van cultuur, natuur, ontspanning, fietsen, wandelen of wilt u op stap met uw kinderen? De omgeving van het park heeft u zóveel te bieden, u raakt niet uitgekeken.

Onze receptie geeft u onder openingstijden graag advies of kijk hier voor een aantal tips die wij voor u op een rij hebben gezet.