Recreatiebospark de Reehorst

Over ons

Over ons

Gastvrijheid en natuur staan bij ons centraal! Op het bospark heerst een informele en gemoedelijke sfeer het echte achterhoekse 'ons kent ons' gevoel. De achterhoek heeft buiten haar gastvrijheid nog meer te bieden. In de achterhoek maar ook zeker rondom het dorp Vorden is er veel diversiteit qua natuur te vinden. Daarnaast zijn de middeleeuwse invloeden nog goed zichtbaar, denk hierbij aan de vele kastelen en landgoederen. Ons bospark ligt in het buitengebied van Vorden midden in de bossen. Veel fiets- en wandelroutes zijn vanaf het bospark op te pakken. 

Een eigen stek

Ons knusse bospark is ingericht met chalets en stacaravans. U bent bij ons op het bospark aan het juiste adres als u de natuur en de bijbehorende rust kunt waarderen. Men heeft bij ons de mogelijkheid om een kavel te huren waarop u zelf of via ons een 'mobiele' accommodatie kunt laten plaatsen. Wij maken graag op voorhand eerst kennis met u als nieuwe recreant. Een stukje sociale controle vinden wij van belang om de sfeer en de standaard van het bospark te kunnen waarborgen. Men betaald bij ons kavelhuur voor een jaarplaats, daarnaast betalen alle recreanten ook parkkosten. Alle accommodaties zijn bij ons aangesloten op het GWE netwerk van het bospark. Kom gerust langs voor een gesprek en een kop koffie.

Een accommodatie huren

Boekt u liever een accommodatie om even tot rust te komen. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en erg ruim opgezet. Het echte natuurgevoel maar dan met de luxe van thuis! Vanuit uw chalet loopt u zo de bossen in om te genieten van de prachtige achterhoekse natuur. Onze verhuur accommodaties zijn hier te vinden.

Heel veel vakantieplezier!

Zwemmen, klimmen en klauteren... Het kan en mag allemaal! Op het recreatiepark vindt u o.a. een kinderbad, wasserette, grote speeltuin en een restaurant. Het restaurant werkt met verse streekproducten uit Vorden, Lochem en Kranenburg en is alleen in het seizoen geopend. Ook kunt u bij ons terecht voor groepsactiviteiten, verjaardagen en cateringen. 

Ontdek de prachtige omgeving...

Houdt u van cultuur, natuur, ontspanning, fietsen, wandelen of wilt u op stap met uw kinderen? De omgeving van het park heeft u zóveel te bieden, u raakt niet uitgekeken.

Bij onze receptie kunt u onder openingstijden terecht voor een advies of kijk hier voor een aantal tips die wij voor u op een rij hebben gezet.