Verhuur

Wilt u ook het echte kampeergevoel beleven, maar dan met alle luxe en comfort van thuis? Dan is een verblijf in een van de chalets echt iets voor u. 

De luxe chalets zijn gelegen op de mooiste plekken van het park, aan de rand van het bos. Vanuit uw chalet loopt u zo de natuur in. 

Uw chalet is voorzien van een ruime en moderne woonkamer waar u heerlijk kunt genieten en samen kunt zijn met uw vrienden of familie.

In de open keuken kunt u de heerlijkste maaltijden bereiden terwijl u uw kinderen in de woonkamer in de gaten kunt houden. 

In de slaapkamers vindt u comfortabele bedden die u de welverdiende nachtrust geven. Om te douchen kunt u gewoon in uw chalet blijven, want deze beschikt over een badkamer met wastafel, inloopdouche en een separaat toilet.

Kortom, luxe en comfort gelegen aan de rand van het bos... Dat wilt u niet missen!

 
 

Belangrijk om te weten:

  • Incheckmomenten: Maandag en Vrijdag tussen 15:00 en 18:00.
  • Uitcheckmomenten: Maandag en Vrijdag voor 10:00.
  • Boekingen: gastarbeiders/werknemers laten wij niet toe. Dit verblijf heeft namelijk geen recreatief karakter.
  • Mocht u via een particuliere verhuurder een chalet hebben gehuurd waarbij wij geen sleutelafgifte doen, dan zou u dit op voorhand zelf met de particuliere verhuurder moeten regelen. Wij kunnen u dan helaas niet verder helpen bij onze receptie.

Onderverhuur

Wilt u zelf een chalet aanschaffen en deze investering benutten met het onderverhuren? Benieuwd wat wij hierin met onze sleutelafgifte, linnenpakketten, schoonmaak, touroperators en boekingssysteem voor u kunnen betekenen? Bel: 0575-551582 voor meer informatie.