Uw eigen plekje op ons bospark..

Beschikbare lege huurkavels per 1 Januari 2021: 5 stuks

Bent u aan het rondneuzen naar een eigen plekje in de achterhoekse natuur? Dan bent u bij de Reehorst aan het juiste adres.

Door de groeiende vraag van Jaarplaatsen hebben wij besloten de aankomende jaren te gaan uitbreiden. Dit betekent dat er jaarlijks een aantal nieuwe huurkavels beschikbaar komen om chalets op te plaatsen.

Een jaarplaats biedt ruimte aan chalets van maximaal 55 vierkante meter. U huurt een kavel op ons recreatiebospark. Uiteraard gelden onze park reglementen en de recronvoorwaarden. Alle jaarplaatsen zijn voorzien van 16 ampère elektra en verbonden met de verschillende netwerken op ons bospark. Als huurder van een jaarplaats mag u vanzelfsprekend gebruik maken van alle faciliteiten op ons bospark.

Wij bieden regelmatig zelf chalets aan, het kan vanzelfsprekend ook dat u via een particulier een chalet kan overnemen op ons park daarbij zijn een aantal punten van belang.

Belangrijk om te weten bij plaatsing/overname:

* De verkoop van een particuliere chalet moet ten alle tijde bij ons aangemeld worden. Wij bepalen namelijk op voorhand of de potentiële koper op ons park past. Een stukje sociale controle vinden wij van belang.
* U betaalt jaarlijks kavelhuur en parkkosten.
* Energiekosten worden vanzelfsprekend na eigen verbruik verrekend.
* U als potentiële kavelhuurder conformeert zich vanzelfsprekend aan de geldende parkreglementen.
* Vanaf 1 Januari 2021 nemen wij geen alluminium stacaravans meer aan voor plaatsing.
* Permanente en tijdelijke bewoning zijn niet toegestaan.

In het voorjaar van 2021 zullen er al 5 nieuwe kavels worden vrijgegeven.  Heeft u vragen met betrekking tot onze reglementen, een plaatsing of een chalet die te koop staat? Neem gerust contact op via 0575-551582.

Beschikbare chalets:

VERKOCHT (Chalet 256)

Vanaf September 2021 plaatsen wij meerdere van deze nieuwe chalets (model 2021). Benieuwd naar de mogelijkheden bel gerust: 0575-551582

Dit chalet kopen?

Meer info...

Chalet 225B (occasion)

Per direct te koop (aansluiting in het voorjaar)

Voor meer informatie of een bezichtiging belt u: 0575-551582

Dit chalet kopen?

Meer info...

Chalet 84 (occasion)

Per direct te koop (aansluiting in het voorjaar)

Voor meer informatie of een bezichtiging belt u: 0575-551582

Dit chalet kopen?

Meer info...

Onderverhuur

Wilt u zelf een chalet aanschaffen en deze investering benutten met het onderverhuren? Benieuwd wat wij hierin met onze sleutelafgifte, linnenpakketten, schoonmaak, touroperators en boekingssysteem voor u kunnen betekenen? Of welke regels hiervoor gelden?  Bel: 0575-551582 voor meer informatie.