Jaarplaats

De jaarplaatsen op recreatiebospark De Reehorst zijn mooie, ruime plaatsen waar u kunt genieten van voldoende privacy en beschutting. Ons bospark telt zo'n 100 te huren jaarplaatsen, waarvan er op dit moment nog enkele beschikbaar zijn.

Jaarplaats op onze camping tegen voordelige tarieven

De jaarplaatsen zijn geschikt voor een chalet of stacaravan van maximaal 55 vierkante meter, inclusief schuur. Elke (huur) jaarplaats op onze camping is voorzien van minimaal 10 ampère elektra, wintervast water, riolering, propaangas en een centraal antenne systeem.

U kunt al een jaarplaats huren vanaf € 1.640,- per jaar! De prijs is inclusief btw en exclusief toeristenbelasting en energieverbruik. Om uw chalet of stacaravan volledig aan te sluiten op onze infrastructuur vragen wij € 1500,-.

Vrij in de keuze van uw chalet of stacaravan

U bent vrij in de keuze van uw vakantieverblijf, mits hij aan de juiste afmetingen voldoet. Daarnaast wordt de staat van uw eigen chalet of stacaravan beoordeeld door ons parkbeheer. Uiteraard geven wij u ook graag vrijblijvend advies wanneer u een chalet of stacaravan wilt kopen.