+31 (0)575 551 582 |
|

De beste vakantiehuisjes in de Achterhoek

Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuisje in de Achterhoek? Op Recreatiebospark De Reehorst zijn mooie chalets beschikbaar. Hier kunt u heerlijk vakantie vieren. En het park heeft ook nog eens uitstekende faciliteiten en mooie voorzieningen. Gegarandeerd een topvakantie dus!

Vakantiehuisje Achterhoek met waterspeelparadijs

Allereerst is er een prachtig waterspeelparadijs. Hier kunt u lekker zwemmen tijdens warme zomerdagen. Het zwembad beschikt over een leuke glijbaan voor de kleintjes en een levensechte krokodil (die natuurlijk geen vlieg kwaad doet). Naast het zwembad kunt u goed zitten. 

Vakantiehuisje in de Achterhoek

Groot zwembad op loopafstand

Bent u geïnteresseerd in wat meer zwemavontuur? Dan kunt u terecht in buitenzwembad 'In de Dennen' in Vorden. Dit zwembad is mooi ruim, beschikt over een snelle glijbaan en genoeg baden om iedereen de ruimte te geven lekker te zwemmen. Daarbij komt ook nog dat het zwembad beschikt over een groot grasveld, waar u lekker een potje kunt voetballen of volleyballen EN een mini-golf baan. Dus ook als u een balletje wilt slaan, bent u hier aan het juiste adres.

 

Prachtige Achterhoekse omgeving

Ook de omgeving van Recreatiebospark De Reehorst stroomt over van de leuke plekjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoekje aan het mooie Kasteel Vorden? Hier kunt u bijna het gehele jaar bezichtigingen plannen. Daarnaast is dit een mooi startpunt van een fiets of wandeltocht. Ideaal tijdens uw vakantie. Ook leuk: een bezoekje aan Paleis het Loo. Dit paleis in Apeldoorn is namelijk heel goed te bereiken vanuit Vorden. En als u toch onderweg bent, kunt u ook nog een mooie tussenstop maken in Zutphen. Deze oude Hanzestad staat vol met geschiedenis U waant zich hier weer even terug in de middeleeuwen. Absoluut een aanrader!

Vakantie in de Achterhoek

Huur de beste vakantiehuisjes in de Achterhoek

Wilt u ook komen genieten van al het moois dat Vorden en Recreatiebospark De Reehorst te bieden hebben? Neem dan snel een kijkje welke prachtige vakantiehuisjes je kunt huren. Neem bijvoorbeeld een virtuele tour door een van de huisjes. Zo weet u precies welke accommodatie u huurt, en hoe u optimaal kunt gaan genieten van uw vakantie.