+31 (0)575 551 582 |
|

Coronavirus informatie

Informatie Coronavirus (COVID-19)                                        

Publicatie datum 7-05-2020

Wij begrijpen dat er veel vragen zijn over het coronavirus (COVID-19) m.b.t. uw verblijf op Recreatiebospark de Reehorst , zeker gezien het naderen van het nieuwe kampeerseizoen.

Recreatiebospark de Reehorst volgt de laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid op de voet. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor Recreatiebospark de Reehorst voorop.

De afgegeven adviezen en richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD volgen we nauwlettend, zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Wij volgen hun adviezen strikt op. De richtlijnen kunnen teruggevonden worden op de website van het RIVM (www.rivm.nl).

Via deze weg willen wij u informeren over de huidige situatie rondom het Coronavirus (COVID-19).

Dankzij alle voorzorgsmaatregelen die wij nemen zullen we gewoon open zijn. De horeca is tot 1 juni gesloten. Weest u er zich wel van bewust dat de situatie per dag kan veranderen.

In overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM omtrent het coronavirus, zijn er door Recreatiebospark de Reehorst de volgende maatregelen genomen: 

  • Om het persoonlijke en fysieke contact tussen gasten en medewerkers te beperken zijn er een aantal maatregelen getroffen. Zo spreken wij af geen handen te schudden of bij begroeting enig lichamelijk contact te hebben. Bij aankomst op het park dient u alle aanwijzingen op te volgen. Dit houdt in dat er van iedere standplaats maar één volwassen persoon de receptie mag bezoeken. Houdt onderling hierbij de door het RIVM gegeven minimale afstand van 1,5 meter aan! Wij raden u aan om de betaling voor aankomst te voldoen. Op de receptie kunt u uitsluitend via de pin automaat betalen.   
  • Wij hebben extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak, het toiletgebouw is gesloten tot 1 juli. Wel is het belangrijk om aan te geven dat de eerste verantwoording bij u zelf ligt als het gaat om het nemen van voorzorgsmaatregelen, voor u en alle medegasten. Wij roepen u op om ook de nodige persoonlijke maatregelen te nemen zoals bijv. het dragen van handschoenen, het gebruik van desinfectiemiddel en het meenemen van uw eigen handdoek om eventuele overdracht zo ver als mogelijk te voorkomen!
  • U bent als gast van harte welkom om te komen kamperen, dit kan alleen mits uw kampeervoorziening zelfvoorzienend is door een eigen toilet met een eigen was- en/of douchevoorzeining. Vanaf 15 juni kan u weer gebruik maken van de sanitaire voorzieningen.
  • De horeca zal tot 1 juni gesloten blijven.  

 

Voorthuizen, 23 april 2020

Beste recreant(e),

Naar aanleiding van de aankondiging door de regering deze week, dat de maatregelen om het Coronavirus terug te dringen worden verlengd tot en met 19 mei 2020, delen wij u mede dat in samenspraak met de veiligheidsregio Noord en Oost Gelderland en de gemeente Bronckhorst, dat wij het vakantiepark verder dicht moeten houden voor toercaravans, die niet eigen complete sanitaire voorziening hebben, dus inclusief een toilet en  eigen was- en/of douche ruimte, vooralsnog dus tot en met 1 juli 2020.

 

Wij begrijpen, dat veel gasten, die een standplaats hebben voor een toercaravan de nodige vragen hebben. U mag dus nog steeds niet op het vakantiepark kamperen en overnachten vooralsnog t/m 1 juni 2020.

        

Er verandert niets aan de situatie van de door u gehuurde standplaats. Uw toercaravan mag gewoon blijven staan, alleen u mag er vooralsnog tot en met 1 juni 2020 geen gebruik van maken, door de getroffen maatregelen door de overheid. De huur voor uw standplaats loopt gewoon door, daar u uw recreatieverblijf op de door u gehuurde standplaats heeft staan, conform artikel 8 van de geldende algemene voorwaarden van de Hiswa Recron, behorend bij uw huurovereenkomst.

 

Wij begrijpen, dat alle noodzakelijke maatregelen niet makkelijk zijn, maar de overheid doet dit uitsluitend voor de volksgezondheid, die nu alle prioriteit heeft in Nederland.

 

Ook voor ons heeft de gezondheid van u als gast en van onze medewerkers de hoogste prioriteit.

 

Wij zullen de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet blijven volgen, mochten er wijzigingen optreden voor of na 1 juni aanstaande, dan houden wij u hiervan uiteraard op de hoogte. Wij verzoeken u vriendelijk, toch dringend aan alle richtlijnen te houden.

Met vriendelijke groeten,

De directie

Blijf op de hoogte
Op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vindt u de meest actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19). Wij houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten en zullen waar nodig reageren op updates.

Tenslotte willen wij u erop wijzen dat ondanks onze inspanning en alle maatregelen het bezoek aan en het verblijf op Recreatiebospark de Reehorst volledig uw eigen verantwoording en op eigen risico is! Denk hierbij ook aan de ander.