+31 (0)575 551 582 |
|

Coronavirus informatie

Informatie Coronavirus (COVID-19)                                        

Publicatie datum 20-03-2020

Wij begrijpen dat er veel vragen zijn over het coronavirus (COVID-19) m.b.t. uw verblijf op Recreatiebospark de Reehorst , zeker gezien het naderen van het nieuwe kampeerseizoen.

Recreatiebospark de Reehorst volgt de laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid op de voet. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor Recreatiebospark de Reehorst voorop.

De afgegeven adviezen en richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD volgen we nauwlettend, zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Wij volgen hun adviezen strikt op. De richtlijnen kunnen teruggevonden worden op de website van het RIVM (www.rivm.nl).

Via deze weg willen wij u informeren over de huidige situatie rondom het Coronavirus (COVID-19).

Dankzij alle voorzorgsmaatregelen die wij nemen zullen we gewoon open zijn. De horeca is tot 6 april gesloten. Weest u er zich wel van bewust dat de situatie per dag kan veranderen.

In overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM omtrent het coronavirus, zijn er door Recreatiebospark de Reehorst de volgende maatregelen genomen: 

  • Om het persoonlijke en fysieke contact tussen gasten en medewerkers te beperken zijn er een aantal maatregelen getroffen. Zo spreken wij af geen handen te schudden of bij begroeting enig lichamelijk contact te hebben. Bij aankomst op het park dient u alle aanwijzingen op te volgen. Dit houdt in dat er van iedere standplaats maar één volwassen persoon de receptie mag bezoeken. Houdt onderling hierbij de door het RIVM gegeven minimale afstand van 1,5 meter aan! Wij raden u aan om de betaling voor aankomst te voldoen. Op de receptie kunt u uitsluitend via de pin automaat betalen.   
  • Wij hebben extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak, met name in de badhuizen en faciliteiten waar u als gast gebruik van maakt. Wel is het belangrijk om aan te geven dat de eerste verantwoording bij u zelf ligt als het gaat om het nemen van voorzorgsmaatregelen, voor u en alle medegasten, bij het betreden van het toiletgebouw. Wij roepen u op om ook de nodige persoonlijke maatregelen te nemen zoals bijv. het dragen van handschoenen, het gebruik van desinfectiemiddel en het meenemen van uw eigen handdoek om eventuele overdracht zo ver als mogelijk te voorkomen!
  • De horeca zal tot 6 april gesloten blijven.  

 

Blijf op de hoogte
Op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vindt u de meest actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19). Wij houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten en zullen waar nodig reageren op updates.

Tenslotte willen wij u erop wijzen dat ondanks onze inspanning en alle maatregelen het bezoek aan en het verblijf op Recreatiebospark de Reehorst volledig uw eigen verantwoording en op eigen risico is! Denk hierbij ook aan de ander.