+31 (0)575 551 582 |
|

Mooi bungalowpark in de Achterhoek

Wilt u eens heerlijk tot rust komen in de prachtige Achterhoek? Bezoek dan Bungalowpark Achterhoek De Reehorst. Dit mooie park in Vorden beschikt over alle voorzieningen en faciliteiten die u nodig heeft om optimaal van uw vakantie te genieten. Kijk maar eens mee naar alle mogelijkheden.

Faciliteiten op Bungalowpark Achterhoek

De faciliteiten op het bungalowpark zorgen er voor dat u ten alle tijde van uw vakantie kunt genieten. Zo is er een wasserette op het bungalowpark aanwezig. Hier kunt u uw vuile was wassen en drogen. Daarnaast beschikt het park over uitstekende sanitaire voorzieningen, met onder andere babyrooms en gezinsdouches. Hier kunt u dus altijd terecht, ook als un met kleine kinderen op vakantie bent.

Zwembad met waterspeelparadijs

Er is niets lekkerder dan tijdens uw vakantie een duik kunnen nemen. Daarom beschikt Bungalowpark Achterhoek De Reehorst over een prachtig kinderzwembad met waterspeelparadijs. Dit waterspeelparadijs is puur genieten! U kunt hier heerlijk zwemmen met uw kinderen. gegarandeerd dat zij er heerlijk van zullen genieten. Daarnaast is er op loopafstand van de camping nog een openbaar zwembad waar u als gast van het bungalowpark tegen een speciaal tarief gebruik van kunt maken. Heerlijk toch?

Bungalowpark Achterhoek Zwembad

 

Horeca op het park

Ook ideaal: het bosrestaurant op recreatiebospark De Reehorst. In het restaurant kunt u heerlijk dineren en lunchen. Heeft u geen zin om te koken, of bent u benieuwd naar de verschillende streekgerechten? Dan is dit restaurant dé plek om te komen eten! En u kunt hier uiteraard met het hele gezin goed zitten. Er zit namelijk een leuke speeltuin bij het restaurant. Hier kunnen de kids lekker spelen terwijl u geniet van uw heerlijke gerecht. En heeft u iets te vieren? U kunt ook voor feesten en partijen terecht in het Bosrestaurant. 

Bungalowpark Achterhoek Restaurant

Kom genieten op Bungalowpark De Reehorst

Zoals u ziet, beschikt Bungalowpark Achterhoek De Reehorst over alle faciliteiten en voorzieningen om van uw vakantie een onvergetelijke vakantie te maken. Reserveer daarom nu nog een mooie kampeerplaats of huuraccommodatie. Dan weet u zeker dat u een fantastische vakantie tegemoet gaat. En oja, de omgeving van het bungalowpark staat vol met leuke steden, dorpen, activiteiten en bezienswaardigheden, dus u zult zich nooit vervelen tijdens uw vakantie.

Boek nu een plek op Bungalowpark Achterhoek De Reehorst